Obavijest i upute o testiranju, popis kandidata/kinja za praktični dio i intervju za radno mjesto spremač/ica– određeno, puno radno vrijeme

Povjerenstvo za pregled natječajne dokumentacije natječaja objavljenog na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na oglasnoj ploči i web stranici Dječjeg vrtića „Pinokio“ od 6. veljače 2024. godine za prijam u radni odnos na određeno puno radno vrijeme na radno mjesto spremač/ica, obavještava kandidate/kinje koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave te koji ispunjavaju propisane formalne uvjete po natječaju.

 

Testiranje (praktični dio) će se održati 26. i 27. veljače 2024. godine (ponedjeljak i utorak) s početkom u 8,00 sati u prostorijama Dječjeg vrtića „Pinokio“, Prilaz stadionu 3, Donji Miholjac.

 

Svi su kandidati/kinje dužni sa sobom imati važeću osobnu iskaznicu.

Kandidati/kinje koji ne pristupe testiranju smatra se da su povukli prijavu na javni natječaj i više se neće smatrati kandidatima.

 

RASPORED I SADRŽAJ TESTIRANJA

Testiranje će se provesti na sljedeći način:

 • Praktična provjera vještina i znanja – provjera vještina i znanja bitnih za obavljanje poslova spremač/ica
 • Razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama

 

Maksimalan broj bodova koji kandidati/kinje mogu ostvariti na praktičnoj provjeri znanja i vještina iznosi 50 bodova (45 bodova praktična znanja, vještine i sposobnosti i 5 bodova intervju).

 

 

PRAVILA PROVJERE

Po dolasku na provjeru znanja od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Provjeri znanja i vještina ne mogu pristupiti kandidati/kinje koji ne mogu dokazati identitet, osobe koje ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja te osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radno mjesto za koje se obavlja testiranje.

Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja započet će se s provjerom.

 

Za vrijeme provjere znanja NIJE DOPUŠTENO:

–        koristiti se bilo kakvom literaturom ili bilješkama;

–        koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva

–        napuštati prostoriju u kojoj se vrši provjera znanja.

Ukoliko kandidat/kinja postupi na nedopušteni prethodno opisan način bit će udaljen s testiranja, a njegov rezultat Povjerenstvo neće niti ocjenjivati, te će se smatrati da je kandidat/kinja povukao prijavu na natječaj.

 

Nakon praktičnog dijela, održat će se razgovor (intervju) s kandidatima.

 

Nakon provedenog razgovora (intervjua), Povjerenstvo će utvrditi rang listu kandidata prema ukupnom broju bodova ostvarenih na provjeri znanja i razgovoru.

 

 

Popis kandidata/kinja (abecednim redom) za praktičnu provjeru znanja i vještina za radno mjesto spremač/ica, s vremenom održavanja provjere i intervjua, slijedi u nastavku:

 

26. veljače 2024. godine (ponedjeljak):

 1. Babić Dijana – 8:00 – 8:40
 2. Crljenić Anita – 8:40 – 9:20
 3. Horvat Anita – 9:20 – 10:00
 4. Horvat Ines – 10:00 – 10:40
 5. Ivković Marijeta – 10:40 – 11:20

 

27. veljače 2024. godine (utorak):

 1. Kiš Sanja – 8:00 – 8:40
 2. Milić Suzana – 8:40 – 9:20
 3. Rebić Mihaela – 9:20 – 10:00
 4. Štic Martina – 10:00 – 10:40
 5. Zelek Ena – 10:40 – 11:20
Scroll to Top
Skip to content
Verified by MonsterInsights